Işıkkent Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel ve tarihi mirasa sahip çıkan, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek yükseköğrenime hazırlayan; öncü, lider bir okul olmaktır.

Misyon: Asrın ihtiyaçlarına müdrik, Doğuyu ve Batıyı bilen münevver, Milli kültür ve evrensel değerler ışığında dinini öğrenen, öğrendiklerini hayata geçiren; akılcı ve bilimsel düşünen gençler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama; 08:15 Ders Bitiş; 15:50
Isınma: Doğalgazlı Merkezi ısıtma
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: Fen ve Sosyal Bilimler Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi Alanı; İngilizce // Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi Hafızlık Alanı; İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: 2017 TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Ürdün'de 2 ay Arapça Dil Eğitim Kursu
Kontenjan Bilgileri: Fen ve Sosyal Bilimler Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi Alanı; 60 Erkek Öğrenci // Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi Hafızlık Alanı; 30 Erkek Hafız Öğrenci

WEB - https://isikkentaihl.meb.k12.tr

Adres - Işıkkent Mahallesi, 257. Cadde, No 16, Merkez/ISPARTA, Posta Kodu 32100

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Gölcük Yolu Üzerinde, MERKO Alışveriş Merkezi Arkasında, Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezi Yanında, Işıkkent Spor Salonu Bitişiğinde

Adres - Işıkkent Mahallesi, 257. Cadde, No 16, Merkez/ISPARTA, Posta Kodu 32100

Ulaşım Çarşı merkezinden hareket eden 5,6,10,17 ve 36 nolu Özel Halk otobüsleriyle her 10 dk bir ulaşım imkanı vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Isparta İl Merkezinde